ClickCease
Productinformatie "Surround mit Wunschdruck"

Omlijsting met gewenste opdruk - Bepaal uw eigen tekst en uw eigen logo en laat deze combinatie door ons voor u op uw omlijsting drukken.

Kies welke kleur u de omlijsting wilt hebben en of u wilt dat wij alleen tekst, alleen logo's/afbeeldingen of uw gewenste tekst samen met uw logo's bedrukken.

Via de invoervelden aan de rechterkant kunt u ons de tekst en de tekstkleur doorgeven. Als u een logo of logo wilt, stuur ons dan na het bestellen de afbeelding naar [email protected] . Hierbij is het belangrijk dat wij het logo als vectorbestand (.eps /.svg /.ai) of als afbeeldingsbestand (.jpg / .png) in de hoogst mogelijke resolutie (min. 1500 x 1500 pixels) ontvangen. Een PNG-bestand met hoge resolutie met een geïsoleerd logo en een transparante achtergrond is ideaal. Hoe beter het oorspronkelijke beeld, hoe scherper de afdruk. Duidelijk gedefinieerde vormen zonder schaduwen of speciale effecten zijn optimaal.

BELANGRIJK: Nadat u de bestelling heeft geplaatst en alle gegevens heeft ontvangen, sturen wij u per e-mail een surroundconcept. In enkele gevallen komt dit bericht in de SPAM-map terecht. Heeft u binnen 2 werkdagen nog niets van ons gehoord, kijk dan ook daar. De surround wordt pas verzonden nadat wij per e-mail toestemming hebben gekregen voor het bedrukken!

De rand is zo ontworpen dat je hem eenvoudig over de plank trekt om hem te bevestigen en zichzelf op zijn plaats houdt dankzij de smalle snede. Extra bevestigingsmaterialen zijn dus niet nodig. Als de surround wordt gespeeld en een pijltje in een bedrukt gebied terechtkomt, kan er een klein gaatje of inktchips in de afdruk ontstaan. Dit is niet te voorkomen en is geen reden voor ruilen, retourneren of verlagen van de aankoopprijs. Ook raden wij af om de print met schoonmaakmiddelen te behandelen, omdat de inkt kan reageren op bepaalde chemicaliën en kan loslaten of bubbelen.

Opmerkingen over bezwaar en auteursrecht:
Individueel ontworpen artikelen vallen niet onder het wettelijke bezwaarrecht en kunnen daarom niet binnen de wettelijke termijn van 14 dagen kosteloos worden geretourneerd. In dit geval is herroeping van de aankoop niet mogelijk. Wij wijzen er bovendien op dat wij geen auteursrechtelijk beschermde motieven of teksten mogen afdrukken. Deze omvatten onder meer B. ook logo's en namen van sportclubs, muziekbands, modemerken, acteurs of dartprofessionals. Indien de rechten op de verzonden afbeelding, logo of tekst niet bij de klant liggen, behouden wij ons het recht voor om het afdrukken om juridische redenen te weigeren. Hetzelfde geldt als de af te drukken inhoud politiek, sociaal of seksueel aanstootgevend is, in strijd is met de toepasselijke wetgeving of door ons om andere redenen als ongepast wordt beschouwd.

Dimensies:
Diameter (buiten): 68 cm
Diameter (binnen): 44,5 cm
Dikte: 3,5 cm

Vanwege de afmetingen kunnen wij dit artikel naast Duitsland alleen naar de volgende landen verzenden: België, Denemarken, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Het artikel kan niet naar pakstations en postkantoren worden verzonden. Volumineuze goederenzendingen worden met GLS verzonden.

95 van 95 beoordelingen

4.97 van 5 sterren


97%

3%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.


28. Mai 2024 00:00

Tolle Qualität zu fairem Preis.

Tolle Qualität zu fairem Preis. Und super schnell geliefert!

21. April 2024 00:00

Super gemacht sieht toll

Super gemacht sieht toll aus

8. April 2024 00:00

Surround im Wunschdesign

Top Arbeit. Gute Kommunikation. Sehr empfehlenswert. Jederzeit wieder. 👍

7. April 2024 00:00

Erstklassige Qualität super schnelle…

Erstklassige Qualität super schnelle Lieferung. Wird von jedem der das Produkt sieht abgefeiert ;) TOP!!!

30. März 2024 00:00

Top und schnelle Lieferung +

Top und schnelle Lieferung + netter Kontakt

16. März 2024 00:00

Schnell und unkompliziert

Schnell und unkompliziert

22. September 2023 00:00

Sehr kompetent und freundlich danke ger

Sehr kompetent und freundlich danke gerne wieder

30. August 2023 00:00

1 A Ergebniss top

1 A Ergebniss top

8. Juli 2023 00:00

Das Produkt ist Klasse gute…

Das Produkt ist Klasse gute Verarbeitung bin sehr zufrieden damit. Gerne wieder 👍

13. April 2023 03:05

Spitzen Qualität, sehr gutes Preis Leistungsverhältnis .

Surround mit Wunschdruck

€ 44,95*
Bezorging mogelijk na Kerstmis. Heeft u eerder een cadeautje nodig? De McDart Vouchers zijn onmiddellijk beschikbaar via E-mail.
Surround-Farbe
Surround-Variante
Schriftfarbe:
Artikel nummer.: MC-2000
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (binnen Duitsland)
  • Snelle bezorging
  • ongeveer 4100 producten op voorraad

Sofort versandfertig Lieferzeit ca. 1-3 Werktage
Levering, Dinsdag, 23.07.24 - Donderdag, 25.07.24

Bestel & betaal binnen uur en minuten

€ 0,00*
Zur Kasse
Loading...
Bestanden uploaden, even geduld a.u.b....