ClickCease

Hulp / Ondersteuning / Retourneren

Per email

U kunt ons bereiken op het e-mailadres [email protected]

Via telefoon

U kunt ons telefonisch bereiken op 02764 261800 op de volgende tijden:

Maandag - vrijdag van 8.30 uur tot 15.30 uur

Houd uw bestelnummer bij de hand als u contact met ons opneemt!

Opbrengst

De artikelen die u niet wilt houden, kunt u eenvoudig binnen de retourtermijn van 14 dagen aan ons retourneren.

Voeg bij de retourzending een kopie van de factuur toe, zodat wij alles direct kunnen toewijzen en ook kunnen aangeven of je een terugbetaling of omruiling voor een andere versie van het artikel wenst. Indien een retour wordt geretourneerd zonder kopie van de factuur, duurt de verwerking maximaal twee weken. Voor retourzendingen kunt u dit adres gebruiken:

McDart GmbH
Afdeling Retouren
Olperstraat 34
57399 Kirchhundem

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, zullen wij het bedrag direct terugbetalen via de oorspronkelijke betaalmethode. Helaas is het niet mogelijk om het klantaccount te crediteren.

Houd er rekening mee dat u de directe kosten van het retourneren van de goederen moet dragen als de geleverde goederen overeenkomen met de bestelde goederen. Bovendien kunnen wij u alleen de volledige aankoopprijs van de geretourneerde artikelen terugbetalen als de goederen zich in nieuwstaat bevinden of in een gebruikstoestand verkeren die niet verder gaat dan het controleren van de eigenschappen en functionaliteit. Onder het testen van de aard, eigenschappen en functionaliteit valt niet het spelen op een dartbord of het gooien van darts.

Wij behouden ons het recht voor om eventuele kosten die voortvloeien uit het weigeren van acceptatie bij levering, op de terugbetaling in te houden.

Uitgesloten van de herroeping zijn tijdschriften en individuele artikelen zoals gedrukte vluchten, gepersonaliseerde surrounds of darts met fooiwissel- of ruimservice.

Retourneer Triple20 dartschoenen

Omdat wij nauw samenwerken met Triple20 en retourzendingen via de fabrikant verlopen, verzoeken wij u de schoenen niet naar ons terug te sturen, maar rechtstreeks naar dit adres:
Triple20 Bloch en Marx
Jürgen Bloch
Gutenbergstraße 22
66987 Thaleischweiler

€ 0,00*
Zur Kasse
Loading...
Bestanden uploaden, even geduld a.u.b....