ClickCease
Productinformatie "Target Swiss Point 2BA-converter"
Met de Target Swiss Point 2BA Converter maak je jouw zachte darts geschikt voor de Target Swiss Point stalen darttips. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de gewenste punt in de converter te draaien met behulp van de twee meegeleverde gereedschappen en deze vervolgens in uw zachte pijl te schroeven. Speel nu steeldarts met je softdartset en geniet van alle voordelen van het Swiss Point-systeem.
Swiss Point is een gepatenteerd vetersysteem waarmee de lengte, stijl en kleur van de punt binnen enkele seconden kunnen worden gewijzigd. Een metalen punt kan ook breken als deze op een ongunstige manier op het bord terechtkomt. Dit kan gebeuren na de eerste of de duizendste worp. Met het Swiss Point Systeem is dit geen probleem meer! Een strategisch ontworpen groef zorgt ervoor dat gebroken tips gemakkelijk kunnen worden verwijderd. De Swiss Point Tool in zakformaat is alles wat je nodig hebt om tips te verwijderen en te installeren. Een uitgekiend sluitsysteem met taper- en draadtechnologie zorgt ervoor dat je tips niet loskomen tijdens het spelen.
Levering zonder Swiss Point-tips!

1 van 1 beoordelingen

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.


28. September 2023 00:00

Dieses Produkt ist einfach nur genial

Dieses Produkt ist einfach nur genial, meine Darts haben jetzt als Steeldarts und als Softdarts das perfekte Wurfgewicht! Gleichzeitig kann ich jetzt die Swisspoint DS Surge verwenden. Ich bin total von diese Lösung begeistert!! Was der Preis angeht, ist 25% (oder mehr) vom gesamten Dart recht teuer, habe aber damit bereits zahlreiche Spiele gewonnen, dann ist auch dass schnell vergessen... ;-)

Target Swiss Point 2BA-converter

€ 25,95*
Bezorging mogelijk na Kerstmis. Heeft u eerder een cadeautje nodig? De McDart Vouchers zijn onmiddellijk beschikbaar via E-mail.
Artikel nummer.: 1-340071
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (binnen Duitsland)
  • Snelle bezorging
  • ongeveer 4200 producten op voorraad

Sofort versandfertig Lieferzeit ca. 1-3 Werktage
Levering, Zaterdag, 11.05.24 - Dinsdag, 14.05.24

Bestel & betaal binnen uur en minuten

€ 0,00*
Zur Kasse
Loading...
Bestanden uploaden, even geduld a.u.b....