ClickCease
Productinformatie "Target EXO SP03 Swiss Point stalen darts"
Target EXO SP03 Swiss Point stalen darts met een wolfraamgehalte van 90%.
De EXO dartsserie is ontworpen voor de perfecte balans tussen cilindergewicht en slankheid en beschikt over een eenvoudige maar elegante radiaal gegroefde handgreep. De darts zijn gemaakt met een vat van 90% wolfraam en bieden spelers verbeterde nauwkeurigheid en controle bij elke worp.
Ervaar een unieke combinatie van stabiliteit en aerodynamica met de EXO 03, die beschikt over een rechte loop en taps toelopende neus voor nauwkeurig werpen.
Deze dartset is voorzien van het Target Swiss Point System, waarmee de darttips binnen enkele seconden kunnen worden verwisseld met behulp van het meegeleverde gereedschap. Een strategisch ontworpen groef zorgt ervoor dat als de punt breekt, wat er nog in de loop zit, gemakkelijk kan worden verwijderd om ruimte te maken voor een nieuwe punt. Een uitgekiend sluitsysteem met behulp van kegel- en draadtechnologie zorgt ervoor dat de punten tijdens het spelen niet loskomen. Swiss Point-darts kunnen alleen worden gecombineerd met Target Swiss Point-tips. Bij ons vind je een ruim aanbod aan verwisselbare tips!
De set wordt geleverd met zandkleurige ProGrip Shafts (kort), EXO No6 Flights en een Swiss Point Tool voor snelle tipwissels.

Dimensies

lengte

O

21g

50,50 mm

6,30 mm

23g

50,50 mm

6,50 mm

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.


Target EXO SP03 Swiss Point stalen darts

€ 42,95*
Bezorging mogelijk na Kerstmis. Heeft u eerder een cadeautje nodig? De McDart Vouchers zijn onmiddellijk beschikbaar via E-mail.
  • EXO - Sterk ontwerp met een pakkend tonontwerp
  • Uitvoering - Complete set stalen darts met 21 of 23 gram tongewicht
  • Materiaal - 90% wolfraam (wolfraam)
  • Tonvorm - cilindrische vorm met een gecentreerd zwaartepunt
  • Fabrikant - Doel - Stap verder
Gewicht
Artikel nummer.: 4-190312
  • Gratis verzending vanaf 40 euro (binnen Duitsland)
  • Snelle bezorging
  • ongeveer 4100 producten op voorraad
€ 0,00*
Zur Kasse
Loading...
Bestanden uploaden, even geduld a.u.b....